Project Moderne Talen krijgt eTwinning kwaliteitslabel!

  • 28 september 2020
  • 3de jaar

De leerlingen van Project Moderne Talen Frans sleepten het eTWinning kwaliteitslabel in de wacht voor hun uitwisselingsproject “Pays des rêves”, samen met partnerscholen uit Roemenië en Tsjechië!

Onze taalleerlingen van 3 Wetenschappen – optie talen, 3 Latijn – optie talen en 3 Economie – optie talen (ondertussen vierdejaars) sleepten voor het schooljaar 2019 – 2020 het eTWinning kwaliteitslabel in de wacht voor hun Project “Pays des rêves” tijdens het Project moderne talen Frans, een uniek uur voor onze leerlingen die voor optie talen kiezen.

Het project werd beoordeeld door een externe jury op een aantal Europese minimumvoorwaarden om het eTwinning kwaliteitslabel te mogen dragen. Het project moet slagen op vijf criteria:

Samen met leerlingen uit Roemenië en Tsjechië dachten onze leerlingen na over een ideaal nieuw land. Ze tekenden onder andere een landkaart en dachten na over hoe de inwoners van dat land er zouden uitzien (en wat ze bv. in hun vrije tijd doen). Onze leerlingen hebben met de twee partnerlanden ook postkaartjes en kerstpakketten uitgewisseld.

Een dikke proficiat aan de leerlingen die dit project realiseerden en aan mevr. Raemdonck!